LA REGIDORIA D’AGENDA 2030 IMPULSA EL I PLA MUNICIPAL DE RESPONSABILITAT SOCIAL D’ONDARA

Ondara, 11.09.23. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Agenda 2030, dirigida per Jordi Dominguis, vol crear un marc ètic que guie l’activitat política municipal, econòmica i social, més enllà de la legislació, «assumint un compromís més enllà de les normes imposades i aconseguint superar els objectius marcats; aquest compromís s’ha de materialitzar amb l’elaboració, redacció i posada en marxa del I Pla de Responsabilitat Social d’Ondara», segons ha detallat Jordi Dominguis, qui ha explicat que la Responsabilitat Social es pot definir com «el compromís i la voluntat de les institucions públiques, les entitats privades, empreses i comerços, les associacions i la ciutadania, per dur a terme la seua activitat diària baix criteris socials i ambientalment responsables”.

Per aquest motiu, la Regidoria d’Agenda 2030, amb l’objectiu de redactar el I Pla de Responsabilitat Social d’Ondara, ha elaborat una enquesta, i convida a tota la ciutadania d’Ondara a participar per a conèixer la seua opinió. L’enquesta forma part de la fase del Procés de Participació Ciutadana, en el marc de les actuacions del I Pla de Responsabilitat Social d’Ondara, Subvencionat per la Conselleria d’Hisenda, Economia i Administració Pública, acció important i necessària per a valorar el grau d’implicació i coneixement que té la ciutadania d’Ondara pel que fa a la Responsabilitat Social i l’Agenda 2030.

Es pot participar a través d’aquest enllaç:

https://es.surveymonkey.com/r/ondara-responsabilitat

També es pot fer amb codi QR:

Una altra via per poder traslladar les opinions, idees i projectes al voltant de la Responsabilitat Social, és per correu a través de: ondara@responsabilitatsocial.org ; WhatsApp i Telegram en el nº 722 35 15 28.

REGIDORIA D’AGENDA 2030 * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.