Nota de Premsa ACO Ondara: ACO Ondara celebra la Setmana del PARK(ing) Day: «On Guanya Ondara»

**Nota de Premsa ACO**

ACO Ondara celebra la Setmana del PARK(ing) Day: «On Guanya Ondara»

Ondara, 8/9/23 — L’Associació de Comerciants d’Ondara (ACO) celebra un any més la Setmana del PARK(ing) Day amb el lema «On Guanya Ondara». Com cada setembre, els comerços d’ACO transformaran places d’estacionament en jardins temporals, portant la natura al cor del municipi.

El PARK(ing) Day és una iniciativa global on ciutadans i empreses de diverses ciutats del món converteixen temporalment espais d’estacionament de vehicles en àrees verdes públiques. Ondara, com a un dels municipis pioners a celebrar aquesta iniciativa, demostra el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat.

La campanya «On Guanya Ondara» es durà a terme del 14 al 16 de setembre, durant la qual els visitants podran gaudir de jardins itinerants creats pels comerços participants. A més, hi ha emocionants activitats planejades per incentivar la participació:

Premis i Activitats Destacades:

Premi Directe d’un Test: Per visitar sis comerços participants, els visitants obtindran un test personalitzat amb el logotip de l’associació, contribuint a que Ondara «Guanye en Bellesa».

Donació de Sang: Com a part de la iniciativa i que Ondara «Guanye en Salut», s’ha organitzat una jornada de donació de sang el 14 de setembre de 17:00 a 20:30h al Centre Social Trini Reyes. Cada donant rebrà un xicotet test de la campanya com a agraïment.

Participació Infantil: La campanya també busca conscienciar els més menuts del municipi. Els xiquets i xiquetes que visiten els comerços participants rebran una postal per a pintar, que mostra edificis d’Ondara amb vegetació, juntament amb llapis de colors perquè puguen contribuir.

Inma Peiró, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Ondara, ha subratllat la importància d’aquesta campanya, destacant el seu efecte positiu i conscienciador. Ha recordat que Ondara és un referent en la celebració del PARK(ing) Day i ha agraït al centre de jardineria local Monverd per la seua participació desinteressada. Peiró ha fet una crida a la població perquè s’involucre, visite els jardins itinerants i participe en la jornada de donació de sang, subratllant la seua importància.

Comerços Participants:

 • Autoescola ONDARA
 • Dora
 • Twelve Beauty
 • Solertech Tinta & Toner
 • Dilatando Mentes
 • Somriures
 • Rebost de Mari
 • Bodega Aguilar
 • Sultana, Estètica i Spa
 • Mobles Escriva
 • Vinalia Vinoteca Ondara
 • Maxima Bikes
 • Motos Mahiques
 • Ondara Optics
 • Ca Paquitina
 • GALA’S MOBLES
 • Blat i Farina
 • Alberto Picó
 • Mobles Ortolà
 • Monverd
 • Coses de Casa i Regals «La Furiona»
 • Fornes Assessors
 • Saló EOS

La Setmana del PARK(ing) Day a Ondara promet ser una experiència enriquidora per als habitants del municipi, fomentant la consciència ambiental i la participació comunitària. ACO convida a tots els ciutadans a unir-se a aquesta iniciativa única i a gaudir dels jardins temporals que transformaran les places d’estacionament en espais verds vibrants.

Nota de Prensa

ACO Ondara celebra la Semana del PARK(ing) Day: «On Guanya Ondara»

Ondara, 8/9/23 — La Asociación de Comerciantes de Ondara (ACO)  celebra un año más  la Semana del PARK(ing) Day bajo el lema «On Guanya Ondara». Como cada septiembre, los comercios de ACO transformarán plazas de estacionamiento en jardines temporales, llevando la naturaleza al corazón del municipio.

El PARK(ing) Day es una iniciativa global en la que ciudadanos y empresas de diversas ciudades del mundo convierten temporalmente espacios de estacionamiento de vehículos en áreas verdes públicas. Ondara, siendo uno de los municipios pioneros en celebrar esta iniciativa, demuestra su compromiso con el medio ambiente y la sostenibilidad.

La campaña «On Guanya Ondara» se llevará a cabo del 14 al 16 de septiembre, durante la cual los visitantes podrán disfrutar de jardines itinerantes creados por los comercios participantes. Además, hay emocionantes actividades planeadas para incentivar la participación:

Premios y Actividades Destacadas:

 • Premio Directo de una Maceta: Por visitar seis comercios participantes, los visitantes obtendrán una maceta personalizada con el logo de la asociación, contribuyendo a que Ondara «Guanye en Bellesa».
 • Donación de Sangre: Como parte de la iniciativa y que Ondara «Guanye en Salut», se ha organizado una jornada de donación de sangre el 14 de septiembre de 17:00 a 20:30h en el Centro Social Trini Reyes. Cada donante recibirá una maceta pequeña de la campaña como agradecimiento.
 • Participación Infantil: La campaña también busca concienciar a los más jóvenes del municipio. Los niños y niñas que visiten los comercios participantes recibirán una postal para colorear, que muestra edificios de Ondara con vegetación, junto con lápices de colores para que puedan contribuir.

Inma Peiró, presidenta de la Asociación de Comerciantes de Ondara, ha subrayado la importancia de esta campaña, destacando su efecto positivo y concienciador. Recordó que Ondara es un referente en la celebración del PARK(ing) Day y agradeció al centro de jardinería local Monverd por su participación desinteresada. Peiró hizo un llamamiento a la población para que se involucre, visite los jardines itinerantes y participe en la jornada de donación de sangre, subrayando su importancia.

Negocios Participantes:

 1. Autoescola ONDARA
 2. Dora
 3. Twelve Beauty
 4. Solertech Tinta & Toner
 5. Dilatando Mentes
 6. Somriures
 7. Rebost de Mari
 8. Bodega Aguilar
 9. Sultana, Estètica y Spa
 10. Mobles Escriva
 11. Vinalia Vinoteca Ondara
 12. Maxima Bikes
 13. Motos Mahiques
 14. Ondara Optics
 15. Ca Paquitina
 16. GALA’S MOBLES
 17. Blat i Farina
 18. Alberto Picó
 19. Mobles Ortolà
 20. Monverd
 21. Coses de Casa i Regals «La Furiona»
 22. Fornes Assessors
 23. Saló EOS

La Semana del PARK(ing) Day en Ondara promete ser una experiencia enriquecedora para los habitantes del municipio, fomentando la conciencia ambiental y la participación comunitaria. ACO invita a todos los ciudadanos a unirse a esta iniciativa única y a disfrutar de los jardines temporales que transformarán las plazas de estacionamiento en espacios verdes vibrantes.

**Nota de Premsa ACO**

Publicado en Actualitat, Associacions.