FINS EL 29 DE SETEMBRE ES PODRAN PRESENTAR LES CANDIDATURES PER A LES DISTINCIONS COMMEMORATIVES DEL 9 D’OCTUBRE VILA D’ONDARA 2023

Els nomenaments dels “Premis 9 d’Octubre” s’iniciaran amb la proposta per qualsevol veí/veïna major de 16 anys o associació del poble

Ondara, 30.08.23. Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Nerea Mallol, es vol recordar a la ciutadania que fins al 29 de setembre d’enguany es podran proposar les candidatures per als «Premis 9 d’octubre Vila d’Ondara». La presentació de candidatures es podrà realitzar per Registre General, tant a l’Ajuntament d’Ondara com a la Casa de Cultura d’Ondara.

Segons el Reglament de concessió de condecoracions, honors i distincions de l’Ajuntament d’Ondara, els nomenaments dels “Premis 9 d’Octubre” s’inicien amb la corresponent proposta per qualsevol veí/veïna major de 16 anys o associació del poble (registrada en el Registre d’Associacions de l’Ajuntament d’Ondara), entre l’1 de gener i el 29 de setembre, a fi de poder lliurar els guardons el 9 d’octubre a l’acte institucional.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara s’anima a la ciutadania a presentar les candidatures per a les “Distincions Commemoratives del 9 d’Octubre”. L’Ajuntament d’Ondara anomenarà un jurat independent format per tres persones relacionades amb el món de l’Art, la Cultura, la Ciència, l’Educació o qualsevol disciplina relacionada amb les candidatures presentades. Una vegada examinades les candidatures per part del jurat, i havent practicat les diligències precises per a comprovar els mèrits o serveis prestats dels proposats, aquest emetrà informe fonamentat de les persones o entitats que han de ser guardonades amb Premis 9 d’octubre 2023.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.