LES FESTES DE PAMIS TANQUEN EL PROGRAMA DE SANT JAUME 2023

Les Festes dels Sants de la Pedra tingueren lloc aquest passat cap de setmana, dies 4 i 5 d’agost de 2023

Ondara, 7.8.23. Les festes de Sant Jaume d’Ondara 2023 van culminar aquest divendres 4 i dissabte 5 d’agost amb la festivitat dels Sants de la Pedra de Pamis. Un cap de setmana de sopars populars, revetlles, solta de jònecs, carretons, concurs de paelles, festa de l’espuma i parc aquàtic per als públic infantil que posava el punt i final a les festes populars ondarenques que arrancaren el passat divendres 21 de juliol de 2023.

Pel que fa al programa d’enguany, tal com subratllà el regidor de Festes i Tradicions Jordi Ruiz-Orejon, ha destacat la realització d’un acte taurí addicional: la solta de jònecs del divendres a la matinada després de l’actuació musical del DJ Jota Djota. Dissabte a la nit, d’altra part, la revetlla anà a càrrec de La Banda de la Abuela. Amb la fi de les celebracions dels Sants de la Pedra es posa el punt i final a les festes populars d’enguany, així com s’enceten els preparatius per al Sant Jaume 2024.

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Notícies.