L’AJUNTAMENT D’ONDARA OBRI AL PÚBLIC LA PISTA ESPORTIVA DE 3X3 QUE S’HA CREAT DARRERE DEL CENTRE SOCIAL

Ondara, 08.06.23. L’Ajuntament d’Ondara ha dotat la part posterior del Centre Social d’una pista esportiva 3×3 per a practicar bàsquet i futbet. Aquesta nova dotació esportiva i d’oci ja està oberta per al gaudí de la ciutadania. Una pista 3×3 és per una variant del bàsquet o futbet, en què els jugadors juguen 3 contra 3 a mitja pista, en lloc del clàssic 5 contra 5 a pista completa. Aquesta nova instal·lació, segons ha indicat hui en la seua obertura l’Alcalde d’Ondara en funcions, José Ramiro, vindrà a proporcionar una nova alternativa d’oci saludable per als joves d’Ondara, que podran practicar esport en una dotació esportiva urbana, al marge dels recintes esportius utilitzats per les Escoles Esportives Municipals (poliesportiu i pavelló municipal) en els seus entrenaments i partits, ampliant així els llocs i horaris on es poden practicar esports com bàsquet i futbol, atès que aquesta pista estarà oberta tots els dies de la setmana. Ha matisat que s’estudiarà posar un horari d’ús que garantisca la convivència i descans veïnal, i que el seu us vindrà determinat quan s’apague la il·luminació a la nit. Es tracta d’un servei que ja és una realitat en la parcel·la darrere del Centre Social.

El projecte que s’ha creat és una pista esportiva de 3×3 (futbet / bàsquet) en ple nucli urbà, en la parcel·la municipal de 226 m2 que està ubicada en la part posterior del Centre Social, entre els carrers Furs i Salvador Cabrera. Aquesta zona és molt freqüentada per famílies, sobre tot per estar al costat del Centre Social i la seua gran terrassa, que és punt d’encontre habitual de molts veïns i veïnes. La pista esportiva, de 15×8 metres, ha sigut executada per 38.815,15 euros (IVA inclòs), amb fons del propi Ajuntament. Les obres van començar el passat mes de març i han culminat ara.

La pista esportiva té una base de paviment de formigó, amb una pista de futbet 3×3 amb porteries i canastres acabada amb gespa artificial, tanca de 3 metres d’altura; també s’han plantat d’arbres, i col·locat bancs, paperera i font; així com la il·luminació mitjançant focus de led de 50W amb temporitzador.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.