L’AJUNTAMENT D’ONDARA ENGEGA UN PROJECTE PER HABILITAR LA PLAÇA DE BOUS COM A ESPAI POLIVALENT DE FORMA PERMANENT

Comença les obres per a poder adequar la plaça de bous en compliment de les normatives actuals

Ondara, 08.06.23. L’Ajuntament d’Ondara ha començat a executar a principis d’aquesta mateixa setmana un projecte que permetrà l’homologació de la Plaça de Bous d’Ondara perquè siga un espai polivalent de forma permanent; de manera que podrà albergar qualsevol tipus d’actuació o esdeveniment sense haver de gestionar altres expedients d’activitats extraordinàries, segons ha detallat el Regidor de Manteniment en funcions, Miguel Gomis, en la seua visita a les obres. Segons ha explicat, l’Ajuntament va començar ja fa un temps el procés per a poder habilitar l’edifici per a l’ús polivalent amb el compliment de les diferents normatives actuals, atesa la seua antiguitat, i que va començar amb la contractació dels serveis tècnics per a la redacció del projecte d’activitat per a dit ús. L’actuació que ha començat aquesta setmana, de protecció contra incendis, és l’actuació primera i principal que es fa, i vindrà seguida d’altres de menor entitat.

Els treballs per a habilitar la Plaça de Bous d’Ondara com a espai polivalent han començat aquesta setmana amb una actuació que inclou la instal·lació d’un sistema de protecció contra incendis, format per boques d’incendi per a extinció per aigua. Un sistema que requereix la normativa actual per a la realització d’esdeveniments de pública concurrència, incloent, a partir d’enguany i per primera vegada, els actes taurins també.

Aquest sistema de protecció contra incendis s’instal·larà per tota la plaça de bous, amb un sistema que inclou l’estesa de canonada d’abastiment, la instal·lació de 4 boques d’incendi i l’habilitació d’un quart tancat per a la instal·lació del quadre de control, de les bombes i dipòsit de subministrament d’aigua de 12 m3. Segons ha avançat Miguel Gomis, es preveu finalitzar aquest projecte amb anterioritat a les festes locals, i té un pressupost total de 44.207,35 euros (IVA inclòs).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.