AINA SERVER, DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA, SUBCAMPIONA PROVINCIAL EN NIVELL MITJÀ CATEGORIA JUVENIL

Ondara, 05.06.23. Les 6 gimnastes de nivell federat mitjà de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara van competir el dissabte passat 27 de maig a Cox, en la competició Provincial de Federació (nivell mitjà) on per primera vegada participaven a aquest nivell, a excepció d’Isabel Cano.

Hi havia molt de nivell i molta participació, així i tot van obtindre bons resultats però no la classificació per a l’autonòmic. En primer lloc, en la modalitat individual mitjà pilota, Isabel Cano va obtindre el 5t lloc a 0’30 de la classificació a l’autonòmic. I Vega Vizcaya va ser 7a a 0’60 de la classificació.

D’altra banda, en la modalitat d’equips, Ondara participava amb dos. Aina Server va ser subcampiona provincial amb pilota, on el seu equip Mireia Pons amb cinta va ser 8a. Juntes van ser 8es provincials.

L’altre equip d’Ondara va obtindre la 6a classificació en la general, a molt poc de classificar-se per a l’autonòmic. Valèria Doménech va ser 5a amb cinta i Paula Vives 7a amb pilota.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.