Comunicat CEIP Sanchis Guarner: L’escola Sanchis Guarner d’Ondara, doblement premiada amb el Projecte Girls4STEM, en Caixafòrum València

**Comunicat CEIP Sanchis Guarner**

L’escola Sanchis Guarner d’Ondara, doblement premiada amb el Projecte Girls4STEM, en Caixafòrum València

El passat 1 de juny va tindre lloc l’entrega de Premis de la IV Edició del Projecte Girls4STEM en caixafòrum València, on el CEIP Sanchis Guarner d’Ondara va obtindre doble reconeixement del Projecte Girls4STEM desenvolupat en 5é de primària, coordinat per Raül Lara.

En primer lloc, 1r Premi del concurs de vídeo-biografies sobre les Expertes STEM que ens han visitat al nostre centre durant aquest curs: Sandra Roger, enginyera de telecomunicacions; Silvia Cobos, enginyera i arquitecta; i Lola Llobat, genetista i veterinària.

En segon lloc, Premi COCEMFE al millor projecte que fomenta la igualtat d’oportunitats entre l’alumnat, afavorint la inclusió educativa.

Abans de l’entrega de premis, les alumnes van gaudir de la “Xerrada Family” per part de Valèria Castro, presidenta de l’Associació Espanyola de Videojocs, i directora de la seua empresa Platonic Games, qui ens va explicar tot el seu recorregut i trajectòria professional.

El Projecte Girls4STEM, impulsat des de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València, esdevé una iniciativa excel·lent per fomentar les vocacions STEM (Ciències, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) en l’alumnat dels centres educatius, sobretot en les xiquetes, que han quedat molt contentes i satisfetes d’haver participat.

Despertar la curiositat sobre les temàtiques STEM i visibilitzar a les dones STEM, les seues investigacions, desenvolupaments i avanços, són uns dels pilars fonamentals del projecte Girls4STEM.

**Comunicat CEIP Sanchis Guarner Ondara**

Publicado en Actualitat, Associacions.