L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA ONDARA ACONSEGUEIX TRES BRONZES EN LA FINAL AUTONÒMICA DELS XLI JECV DE RASPALL PER EQUIPS CELEBRADA A ONDARA

Els equips benjamí, cadet i juvenil d’Ondara s’alcen amb el tercer lloc autonòmic; l’infantil, amb el quart

Ondara, 05.06.23. Ondara va ser ahir diumenge 4 de juny la localitat amfitriona de la fase final Autonòmica dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall per equips de 2022-23, organitzats per la Federació de Pilota Valenciana. L’Ajuntament d’Ondara va signar un conveni de col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana perquè el Trinquet Municipal d’Ondara fora la seu d’aquesta important cita esportiva d’àmbit autonòmic dels JECV, que va reunir als millors equips de raspall d’aquesta temporada.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va ser una de les escoles participants en la final autonòmica de raspall. En concret, Ondara va participar en 4 categories (benjamí, infantil, cadet i juvenil) en la final B pel tercer lloc autonòmic. Els resultats van ser molt bons; Ondara es va alçar amb el bronze i tercer lloc autonòmic en guanyar les seues respectives partides en les categories benjamí (amb l’equip integrat per Guiu Vizuete,Vicent Molines i Andreu Frasés) contra La Font d’En Carròs; cadet (amb Arnau Mas, Andreu Mullor i José Miguel Sastre) contra Alcàntera-Càrcer, i juvenil (amb Àlex Serra, Gorka Arbona, Mateu Guitart, i Alex Terrades) contra Alzira. En infantil, l’equip d’Ondara (amb Joan Garrido, Uxue Arbona i Iker Costa) va obtindre un meritori 4t lloc autonòmic, en perdre contra Genovés A. La Regidora d’Esports d’Ondara en funcions, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als participants en les finals i als seus entrenadors per aquesta gran temporada.

Quadre d’honor XLI JECV de raspall per equips

BENJAMÍ

1° BENIARBEIG – EL VERGER

2° POLINYÀ XÚQUER

3° ONDARA B

4° LA FONT D’EN CARRÒS

ALEVÍ

1° QUATRETONDA

2° ORBA

3° EL GENOVÉS

4° PETRER

INFANTIL

1º EL GENOVÉS B

2º BENIARBEIG – EL VERGER

3º EL GENOVÉS A

4º ONDARA

CADET

1º EL GENOVÉS

2º BENIARBEIG – EL VERGER

3º ONDARA

4º ALCÀNTERA-CÀRCER

JUVENIL

1° BENIARBEIG – EL VERGER

2° EL GENOVÉS

3° ONDARA

4° ALZIRA

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.