ONDARA SERÀ SEU DE LES FINALS AUTONÒMIQUES DE RASPALL PER EQUIPS DELS XLI JECV AQUEST DIUMENGE 4 DE JUNY 2023

Ondara, 01.06.23. La fase final Autonòmica dels XLI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de raspall per equips de 2022-23 es disputarà aquest diumenge 4 de juny al Trinquet Municipal d’Ondara. Així ho han avançat hui la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i el President de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines. Ambdós han presentat aquest esdeveniment esportiu acompanyats pel coordinador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Juanma Garrido.

L’Ajuntament d’Ondara ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana perquè Ondara siga la seu d’aquesta important cita esportiva d’àmbit autonòmic dels JECV, com ha destacat la Regidora d’Esports, Mar Chesa, la qual ha manifestat que “és un orgull i un honor que Ondara siga seu d’aquest important esdeveniment esportiu del nostre esport autòcton”, i ha reiterat el suport de l’Ajuntament “per a continuar promocionant i potenciant la pilota valenciana”. L’Ajuntament d’Ondara, com a col·laborador de les finals autonòmiques dels XLI JECV de raspall per equips, realitzarà una aportació econòmica i posarà a disposició de la Federació de Pilota Valenciana les instal·lacions del Trinquet Municipal d’Ondara en la data indicada en perfecte estat.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, serà una de les escoles participants aquest diumenge 4 de juny en la final autonòmica de raspall. En concret, Ondara participarà en 4 categories (benjamí, infantil, cadet i juvenil) en la final B pel tercer lloc autonòmic: benjamí amb l’equip integrat per Guiu Vizuete,Vicent Molines i Andreu Frasés; infantil amb Joan Garrido, Uxue Arbona i Iker Costa; cadet amb Arnau Mas, Andreu Mullor i José Miguel Sastre, i juvenil amb Àlex Serra, Gorka Arbona, Mateu Guitart, i Alex Terrades. Els 4 equips van aconseguir els subcampionats provincials de les seues respectives categories, i jugaran la fase final autonòmica de raspall pel 3er lloc autonòmic.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.