CULMINA LA PRIMERA PART DEL CICLE DE “CAFÈS EMPRENEDORS – ONDARA ACTIVA” AMB L’ÚLTIMA PONÈNCIA A CÀRREC DE PEDRO CATALÀ

Mes d’un centenar de persones han participat en les tres sessions realitzades en aquesta edició, que s’han oferit com a novetat en l’Espai Català

Ondara, 01.06.23. Ahir dimecres 31 de maig va culminar la primera part del cicle «Cafès Emprenedors» d’aquesta temporada: un cicle de xarrades informals d’empresaris per a emprenedors locals, dins del programa d’impuls per a la creació d’empreses “Ondara Activa” de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara, que s’ha desenvolupat durant els mesos de març, abril i maig. Més d’un centenar de persones, empresaris, comerciants i emprenedors locals, han participat en aquestes interessants ponències en què els ponents han abordat la seua trajectòria i visió del comerç i de l’empresariat. L’objectiu del programa “Ondara Activa” és incrementar la taxa de creació d’empreses a Ondara a través de l’autoocupació i vincular l’empresariat amb el foment de l’emprenedoria. Com a novetat, enguany les sessions s’han realitzat a l’Espai Català d’Ondara, edifici que, des de la seua obertura en 2022, centralitza en una mateixa ubicació tots els serveis relacionats amb la promoció econòmica i l’ocupació local d’Ondara

L’última de les sessions, amb la que es va tancar ahir la primera part del cicle d’aquest 2023, va anar a càrrec de Pedro Català (Twelve Beauty), guru internacional de la bellesa natural, referent emprenedor del moment a Ondara i la Marina Alta. Davant d’un públic de més de 30 persones, Pedro Català va abordar el seu projecte d’utilitzar la seua investigació i coneixement dels extractes de plantes per a crear Twelve Beauty, una revolucionària empresa internacional líder en els productes per a l’atenció de la pell. Pedro Català va parlar del seu somni empresarial i les seues claus per a crear i consolidar empreses, així com d’idees i consells per a emprenedors i empresaris de tota la Marina Alta.

Abans, les dues sessions anteriors d’aquesta temporada del cicle a l’Espai Català d’Ondara, també van comptar amb una alta participació de públic; el 29 de març es va oferir la interessant xarrada a càrrec de Pepe Crespo, i el 26 d’abril va anar a càrrec de dos dels millors consultors en innovació i talent en l’empresa, Nando Abril i Oyer Corazón de Hecho&Co.

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC.