ONDARA VA ACOLLIR AHIR LA PRESENTACIÓ DE L’ESTUDI DE CONSUM DE PROSTITUCIÓ I MASCULINITATS A LA MARINA ALTA

Ondara, 02.06.23. Ahir dijous 1 de juny, es va presentar a la Casa de Cultura d’Ondara el primer estudi sobre “Consum de prostitució i masculinitats a la Marina Alta”, que ha estat elaborat per la Xarxa comarcal d’Igualtat Marina Alta, per mitjà de la cooperativa La Dula. La presentació de l’estudi davant la ciutadania va ser molt interessant i va comptar amb els autors/es, i amb la participació de la Xarxa comarcal d’Igualtat de la Marina Alta. La presentació va comptar amb la presència de la Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual, que va exercir com a amfitriona de l’acte.

Segons es va posar de manifest en la presentació del primer estudi sobre “Consum de prostitució i masculinitats a la Marina Alta”, la nostra comarca és una de les comarques amb major concentració d’espais de prostitució del territori valencià. Aquest estudi s’acosta a la realitat dels homes que consumeixen serveis sexuals, posant l’accent en la relació d’aquest fenomen amb els mandats patriarcals que configuren la construcció social de les masculinitats, i en com el consum de prostitució s’aprèn, comparteix, naturalitza i legitima a través d’una sèrie de pràctiques i rituals col·lectius associats en àmbits de vida com el treball, la festa o l’esport.

* REGIDORIA D’IGUALTAT * AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Cultura.