Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara: Un últim esforç per la democràcia i la dignitat a Ondara

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara** – Comunicat de cloenda de campanya del PSPV-PSOE

Un últim esforç per la democràcia i la dignitat a Ondara

En aquestes dues intenses setmanes de campanya per donar a conéixer el nostre programa, els i les socialistes d’Ondara hem travessat tots i cadascun dels carrers, tots i cadascun dels domicilis del poble, per traslladar al veïnat un conjunt de propostes que són molt més que un pla de treball: són la nostra carta de presentació i de vocació de servei públic per als propers quatre anys.

La campanya electoral acabarà aquesta mitjanit i els socialistes arribem a l’assenyalada data del 28M amb la satisfacció del treball ben fet i la consciència tan tranquil·la com l’hem tinguda durant aquesta legislatura d’esforços i reptes assolits. Sabem que no tots poden dir el mateix que nosaltres. De fet, el Partit Popular d’Álex Hernández ha embrutat fins a última hora la campanya tal com ha fet amb totes les seues intervencions dels últims anys. Utilitzar ahir en el debat electoral els noms i llocs de treball de persones del poble que treballen legítima i acreditadament a l’Ajuntament d’Ondara com a estratègia per fer-li mal al PSPV-PSOE és un fet tan mesquí com la denúncia (i alhora conspiració) contra la nostra regidora de Cultura que el senyor Hernández continua rendibilitzant per mitjà de notícies falses i muntatges que pretenen guanyar als grups de Whatsapp la credibilitat que el candidat popular no ha tingut mai com a cap de l’oposició.

És molt trist adonar-se que el Partit Popular, amb pamflet d’última hora inclòs sobre els comptes del govern progressista de coalició, està obsessionat en quantificar-ho tot excepte la seua falta d’ètica i, el que és més greu, la seua nul·la capacitació per a governar res més que no siga l’odi contra tot allò que no siguen les seues sigles o persones afins. Des del PSPV-PSOE voldríem recordar-li al candidat popular que des del ressentiment no es pot construir res que no siga conflicte i els socialistes, ho lamentem molt, no hem jugat mai en eixa lliga de la mediocritat moral.

Orgullosos del conjunt de propostes que hem projectat per a l’etapa 2023-2027, ens fa molta més il·lusió defendre les nostres 88 mesures de futur que perdre més energies en el debat estèril que suposa cada encontre amb una dreta desubicada i rabiosa. El nostre àmbit és un altre, es diu TREBALL i es vertebra al voltant de set directius programàtiques per al projecte de poble dels pròxims quatre anys: una Ondara transformadora, dinàmica, eficient, sostenible, empàtica, activa, amable i, sobretot, viva. Una Ondara que desitgem reprendre amb totes les nostres forces a partir del proper diumenge i que representa els nostres valors i ambicions. Perquè eixe és l’últim favor que el PSPV-PSOE demana a la ciutadania en vespres de la jornada de reflexió: fem, entre totes i tots, un últim esforç per la DEMOCRÀCIA i la DIGNITAT del poble d’Ondara. Fem el valent pas de no retrocedir cap al passat. Cal mirar endavant i amb el cor a l’esquerre. El futur, ara més que mai, és nostre.

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara**

Publicado en Actualitat, Política.