Comunicat CEIP Sanchis Guarner d’Ondara – L’escola Sanchis Guarner d’Ondara guardonada amb el 1r Premi d’Or UP!STEAM, de la Universitat Politècnica de València

**Comunicat CEIP Sanchis Guarner d’Ondara**

L’escola Sanchis Guarner d’Ondara guardonada amb el 1r Premi d’Or UP!STEAM, de la Universitat Politècnica de València.

L’escola Sanchis Guarner va rebre el 1r Premi d’Or Up!Steam en la categoria “coders”. L’acte d’entrega de premis va tindre lloc en la Universitat Politècnica de València.

El projecte guanyador “Super Eco Girl 3R – Ondara Gameplay”, coordinat per Raül Lara, és una aplicació per a conscienciar i sensibilitzar sobre el reciclatge en Ondara, que mostra consells per a un correcte reciclatge amb un mapa dels contenidors com a informació.

Inclou un apartat de videojocs on la protagonista principal, Super Eco Girl, ha de complir unes missions en un viatge virtual per Ondara, visitant els monuments més emblemàtics del poble. Aquesta protagonista ens anima a completar les missions sobre el reciclatge i a aprendre amb les 3Rs: reduir, reciclar i reutilitzar.

Es tracta d’un projecte interdisciplinar realitzat amb la plataforma Scratch mitjançant la programació per blocs, i està basat en la gamificació que potencia la competència digital i el pensament computacional de l’alumnat a través de les tecnologies.

Projecte innovador, motivador i inclusiu que va ser qualificat per l’organització com “una idea original que fa del reciclatge una diversió”. Enhorabona als alumnes protagonistes.

T’animes a reciclar en Ondara? Entra al videojoc, i acompanya a Super Eco Girl en la seua aventura!

https://scratch.mit.edu/projects/846627670

**Comunicat CEIP Sanchis Guarner d’Ondara**

Publicado en Actualitat, Associacions.