L’AJUNTAMENT D’ONDARA APROVA EN PLE EXTRAORDINARI I URGENT LA DOTACIÓ DE CRÈDIT PER LES OBRES DE MILLORA DELS POLÍGONS

Ondara, 19.05.23. L’Ajuntament d’Ondara, en sessió extraordinària i urgent del ple de la corporació municipal, ha aprovat aquest matí una modificació de crèdit extraordinari amb càrrec al romanent de tresoreria. Aquesta convocatòria extraordinària quedava motivada per la dotació de crèdit extraordinari per a finançar les obres denominades “Millora de les condicions de l’Àrea Marjals i Av. Alacant Fase III i millora al Polígon Marjals, 5,6 i 7 Fase III”, segons resolució de l’IVACE i per tal de complir els terminis reglamentaris.

La modificació de crèdit ascendeix en total a 70.000 euros (35.000 euros per la Millora de les condicions de l’Àrea Marjals i Av. Alacant Fase III, i altres 35.000 euros per la Millora al Pol. Marjals, 5,6 i 7 Fase III). Aquest pressupost és la part que assumirà l’Ajuntament d’Ondara de la fase III dels projectes que estaran sufragats en la seua major part per l’IVACE.

L’aprovació d’aquest punt ha comptat amb els vots a favor per unanimitat de tots els grups polítics (Equip de Govern PSPV-PSOE–Compromís i PP).

Publicado en Actualitat, Política.