ONDARA ACOLLIRÀ LA MARATÓ DE DONACIÓ SANG “LA GRAN DONACIÓ” ORGANITZADA PER PORTAL DE LA MARINA EL 30 I 31 DE MAIG

Es regalaran entrades de cine a tots els donants que a més entraran en sortejos de distints premis

Ondara, 19.05.23. El dimarts 30 i dimecres 31 de maig 2023, el Centre Comercial Portal de la Marina, junt al Centre de Transfusió de la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Sanitat que dirigeix Mª Carmen Velázquez, organitza una marató de donació de sang, que, sota el lema “La Gran Donación. Cierra el puño, dona y salva vidas” es durà a terme en la planta baixa del centre comercial, sent el tercer any consecutiu en què es realitza aquesta campanya solidària relacionada amb el cine. L’horari per a participar en “La Gran Donació” serà de 10:00 a 13.00 hores i de 16:30 a 20:30 hores, el dimarts 30 i dimecres 31 de maig 2023.

Amb l’objectiu d’aconseguir el nombre més gran de donants dels últims temps, el centre comercial tornarà a regalar una entrada de cine a tots els participants en “La Gran Donació”, que també entraran en el sorteig de premis cedits per l’Ajuntament d’Ondara (premis de comerç local de productes carnis i dels cellers d’Ondara, que s’arreplegaran en el propi comerç per a promoció dels establiments locals. En concret, participen els negocis locals Ca Paquitina, Carnisseria Picó, Bodegues Leopoldo i Bodegues Aguilar).

La Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez, ha animat la població a acudir a donar sang i a participar en aquest acte solidari que salva vides, i ha recordat que per a donar sang, s’ha de tenir més de 18 anys, pesar més de 50 kg, no estar en dejú, no haver donat en les últimes vuit setmanes i no patir ni haver patit malalties transmissibles per via sanguínia.

REGIDORIA DE SANITAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.