ONDARA VA ACOLLIR LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE «ELS NOSTRES INVENTORS. ONDARA 1902-1975», DE VICENT ORTUÑO GINESTAR

*Comunicat Associació Ocell**

A la Casa de Cultura d’Ondara va tenir lloc, divendres passat, organitzat per l’Associació Cultural Ocell amb la col·laboració de l’Ajuntament, la presentació del llibre «Els nostres inventors.  Ondara 1902-1975», de Vicent Ortuño Ginestar i editat per Edicions 96. La sala on es va fer la presentació va acabar plena de gom a gom.

La presentació va anar a càrrec de Dolors Pedrós, editora i Presidenta del Consell Valencià de Cultura, qui, després d’una breu presentació de la biografia de l’autor, va destacar, sobretot, el valor i la transcendència del projecte del treball d’investigació local que està fent l’Associació Cultural Ocell fent visible el treball professional i l’esforç de molts ciutadans d’Ondara evitant, així, que caiguen en l’oblit.

L’autor, per la seua banda, a més d’exposar el treball fet i explicar el procés i la metodologia d’investigació que havia seguit, va aconseguir descobrir a molts dels assistents aspectes desconeguts, per a la majoria, d’alguns dels seus conciutadans. Per a molts va ser un descobriment la vessant investigadora de molts dels inventors que figuren al llibre. A continuació s’hi va passar a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura on s’exposaven alguns dels invents originals que s’havien pogut aconseguir i on alguns fills o nets dels “inventors”  explicaven a l’assistència el funcionament d’alguns dels aparells que s’hi mostraven. La curiositat que va despertar el tema facilità un interessant i encuriosit col·loqui entre bona part del nombrós públic assistent.

**Comunicat Associació Ocell**

Publicado en Actualitat, Associacions.