L’AJUNTAMENT D’ONDARA INFORMA QUE DEMÀ 12 DE MAIG OBRIRAN AL TRÀNSIT LES OBRES D’INCORPORACIÓ A LA N-332 EN EL RAMAL DEL CENTRE COMERCIAL

Ondara, 11.05.23. La Regidoria de Serveis de l’Ajuntament d’Ondara ha informat que a partir de demà divendres 12 de maig a partir de les 15 hores ja estarà obert al trànsit rodat el nou carril d’incorporació a la N-332, des de la nova rotonda creada al ramal del Centre Comercial, per a evitar la pujada a la rotonda dels vehicles amb destinació cap a l’AP7, Dénia o Alacant

Des de la Demarcació de Carreteres d’Alacant, depenent del Ministeri de Foment, han realitzat en els darrers mesos els treballs en el tram des de la rotonda aèria cap a la rotonda del Xopar, per tal de solucionar el col·lapse de trànsit en la rotonda elevada. Aquest problema s’ha solucionat amb un carril d’incorporació a la N-332 per a evitar la pujada a la rotonda dels vehicles amb destinació cap a l’AP7, Dénia o Alacant. El projecte ha estat finançat per la pròpia demarcació de carreteres, dins de la partida de manteniment.

Després de l’anàlisi de trànsit corresponent, es va considerar que la solució més eficient a la problemàtica del col·lapse és que el trànsit rodat que no va en direcció al Centre Comercial, sinó que la travessa cap al sud de la Comarca, no puge a la rotonda elevada. Aquests vehicles s’incorporaran directament a la N332 i així evitaran la pujada a la rotonda, per a aconseguir més fluïdesa en totes les altres direccions. Per a això s’ha creat una nova rotonda en aquest ramal. Des d’allí (la nova rotonda) es pot, des de demà divendres, anar directament a la rotonda elevada en el cas de voler accedir al Centre Comercial, i s’ha creat unnou carril d’incorporació perquè els vehicles accedisquen directament a la N-332, quan vagen a accedir a l’autopista, Dénia o Alacant, sense passar per la rotonda elevada. Es tracta de la solució més viable tècnicament per a resoldre el problema i sense cap cost per a l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.