*Comunicat Grup Municipal Compromís Ondara* Inici campanya eleccions 28 maig 2023

*Comunicat Grup Municipal Compromís Ondara*

COMUNICAT COMPROMÍS ONDARA

Hui comencem la campanya electoral de les properes eleccions del 28 de maig. Els darrers mesos de pre-campanya hem estat testimonis de dues estratègies electorals totalment diferents.

D’una banda, el Partit Popular, al que ja li hem contestat en diverses ocasions, que ha optat per tirar per terra tot allò que des de l’equip de govern s’ha fet durant aquestes dues legislatures, sense grans arguments i amb absència total de coherència.

I, d’altra banda, el Partit Socialista, que s’ha atribuït protagonista únic i absolut de les millores dutes a terme en el poble d´Ondara.

Des de Compromís Ondara hem apostat per un altre model, el de les coses que importen. Tenim la voluntat de treballar per Ondara amb il·lusió, energia i sense personalismes, i així ho hem demostrat en els darrers 8 anys. La presència dels nostres regidors i regidores ha estat fonamental per al desenvolupament de polítiques sostenibles, reals i apropiades.

Pere Picornell, regidor de Parcs i Jardins, Medi Ambient i Agricultura, treballador incansable que ha atès totes les demandes ciutadanes sense importar l’hora, ha dut a terme nombroses remodelacions i construccions de zones recreatives com el parc dels Tossals o la substitució per LED´s de més del 90% de l´enllumenat públic urbà, canvis que han suposat un avanç cap a la sostenibilitat ecològica del poble.

Raquel López, regidora d’Hisenda, Patrimoni i Personal, ha deixat els comptes més sanejats de la història de l’Ajuntament d’Ondara, amb deute zero, junt a les nombroses actuacions en patrimoni i personal, com ara els tallers ocupacionals, o els pressupostos participatius.

I no ens podem oblidar de Mar Chesa, que al capdavant de la regidoria d’Esports i Educació, ha aconseguit que el servei d’escoleta infantil aculla per primera vegada alumnat de 0 a 1 anys, també es troben entre les seues fites, la feina i bona gestió davant de les escoles esportives municipals, on cada any participen més xiquets i xiquetes i les reformes integrals dels edificis educatius amb l’execució de plans edificants amb la qual cosa hem treballat per l’educació de qualitat, inclusiva i equitativa que el nostre poble mereix.

Tot i que hem treballat de forma conjunta amb el PSPV, sense Compromís Ondara, no podríem haver fet fora de les nostres institucions la corrupció del Partit Popular i Ondara no caminaria cap a la bona direcció que ho fa en l’actualitat. Però queda molt per fer, i només serà possible amb un Compromís fort al nostre Ajuntament.

Compromís ha d’estar present al nostre Ajuntament amb més força que mai per aplicar plenament el corpus ideològic d’esquerres, valencianista, ecologista i feminista que Ondara mereix com a model de societat per al nostre poble. Amb la nostra presència es garanteix una Ondara viva, diversa i inclusiva on viure amb dignitat. Amb el teu vot per Compromís Ondara lluites per tot el que importa!

*Comunicat Grup Municipal Compromís Ondara*

Publicado en Actualitat, Política.