L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, SUBCAMPIONA PROVINCIAL D’ESCALA I CORDA EN 3 CATEGORIES

La categoria juvenil es jugarà el divendres 5 de maig

Ondara, 02.05.23. El Trinquet Municipal d’Ondara va acollir aquest passat diumenge 30 d’abril 2023 la fase final provincial d’Alacant dels JECV d’Escala i Corda. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar en les final, aconseguint tres plates en les categories benjamí, infantil i cadet. La categoria juvenil, en la qual també s’ha classificat Ondara, es decidirà en la final que es disputarà aquest divendres 5 de maig a les 17 hores al Trinquet Municipal d’Ondara.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir arribar a la fase final provincial d’Alacant d’Escala i Corda en 4 categories: benjamí amb l’equip integrat per Guiu Vizuete,Vicent Molines i Andreu Frasés; infantil amb Joan Garrido, Paco Salort, Uxue Arbona i Iker Costa; cadet amb Arnau Mas, Andreu Mullor i José Miguel Sastre, i juvenil amb Àlex Serra, Gorka Arbona, Mateu Guitart, i Alex Terrades (que jugaran aquest divendres). Els equips benjamí, infantil i cadet van aconseguir tres subcampionats, sent els segons en les tres categories.

QUADRE D’HONOR FINAL PROVINCIAL ALACANT JECV ESCALA I CORDA

BENJAMÍ

1º Beniarbeig-Verger

2º Ondara

3º Gata A

4º Gata B

ALEVÍ

1º Orba

2º Gata

3º Denia

4º Petrer

INFANTIL

1º Sella-Relleu

2º Ondara

3º Beniarbeig-Verger

4º Petrer

CADET

1º Beniarbeig-Verger

2º Ondara

3º Benissa

4º Sella-Relleu

Publicado en Actualitat, Esports.