ONDARA HA REALITZAT HUI EL SORTEIG DELS MEMBRES DE LES MESES PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS I AUTONÒMIQUES DEL 28 DE MAIG 2023

Ondara, 02.05.23. L’Ajuntament d’Ondara ha celebrat hui dimarts 2 de maig una sessió extraordinària del Ple de la corporació Municipal, en la que s’ha realitzat el Sorteig dels membres de les Meses per a les Eleccions Locals i Autonòmiques del proper 28 de maig 2023. Les persones triades al sorteig seran notificades personalment en els pròxims dies. Segons se’ls notificarà també, el dimecres 24 de maig seran convocats a una reunió informativa en què se’ls entregarà el manual d’instruccions com a membres de les Taules.

Els membres de les Meses per a les Eleccions Locals i Autonòmiques del proper 28 de maig 2023 en Ondara es poden consultar en els següents documents:

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2023/05/mesa-1a.pdf

Publicado en Actualitat, Ajuntament.