LES INSCRIPCIONS PER AL CURSOS «TALLER DE TICS» I AQUAGYM DE LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA ES FARAN DEL 2 AL 31 DE MAIG 2023

El taller de tics i el curs d’aquagym s’impartiran els mesos de juliol i agost, però les inscripcions cal realitzar-les aquest mes de maig

Ondara, 02.05.23. La Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha organitzat de nou per aquest estiu el taller de TIC’s per a majors i el curs d’aquagym. El taller de TIC’s per a persones majors es farà al juliol i a l’agost al Centre Social. El curs d’iniciació d’aquagym per a majors a la piscina municipal s’impartirà els mesos de juliol i agost. Donada la bona acollida del curs d’aquagym, des de la Regidoria del Major es continua apostant per aquesta modalitat per a ampliar l’esport -salut dels majors, i es manté el taller de tics per a pal·liar la bretxa digital.

Les inscripcions es podran realitzar del 2 al 31 de maig 2023. Les persones interessades es poden inscriure al Centre Social d’Ondara els dimarts, dimecres i dijous de 9 a 14 hores. El telèfon és el 966477070.

La Regidora del Major, Mª Carmen Velázquez, ha animat a les persones interessades a reservar quant abans la seua plaça per a poder participar en aquestes propostes estiuenques formatives i formatives que posarà en marxa el seu departament. Les condicions per a accedir a aquests tallers i cursos són estar empadronats a Ondara i ser soci/a de la UPJ Ondara.

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.