EL 26 D’ABRIL ES VA OFERIR UNA NOVA SESSIÓ DEL CICLE DE CAFÈS EMPRENEDORS – ONDARA ACTIVA AMB UNA XERRADA A CÀRREC DE “HECHO&CO”

En aquesta ocasió “Hecho Company” va introduir els assistents en el concepte de l’impacte positiu de l’empresa en la societat

Ondara, 28.04.23. El passat dimecres 26 d’abril va tornar el cicle «Cafés Emprenedors-Ondara Activa» a l’Espai Català d’Ondara, amb una xerrada a càrrec de dos dels millors consultors en innovació i talent en l’empresa, Nando Abril i Oyer Corazón de Hecho&Co, que van oferirar la ponència «Impacte positiu en l’empresa per a generar riquesa». En aquesta ocasió, “Hecho Company” va introduir els assistents en el concepte de l’impacte positiu de l’empresa en la societat.

«Cafés Emprenedors-Ondara Activa» és un cicle de xerrades informals d’empresaris per a emprenedors locals, dins del programa d’impuls per a la creació d’empreses “Ondara Activa” de l’Ajuntament d’Ondara.

Publicado en Actualitat, AFIC.