ONDARA COMMEMORA AQUEST DIUMENGE 23 D’ABRIL EL DIA DEL LLIBRE AMB DIVERSES ACTIVITATS

Ondara, 19.04.23. Les Regidories de Cultura i d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat una jornada al voltant de la lectura i els llibres per commemorar aquest diumenge 23 d’abril, el Dia Internacional del Llibre.

La jornada, que es durà al terme a l’Edifici i moll del Prado, començarà a les 11 hores amb diferents activitats, com jocs tradicionals i jocs de fusta gegants, o la visita a l’exposició “Llegim?” que ha cedit la Fundació Bromera a l’Ajuntament d’Ondara.

Des de les 11 hores també es muntaran estands literaris. Un estand serà el de la Biblioteca Municipal d’Ondara, on s’oferiran diferents llibres per poder intercanviar i regalar, al mateix temps que es podrà realitzar un taller de confecció d’imants o xapes amb dibuixos al voltant del dia del llibre. Un altre estand serà el de l’Editorial local i llibreria «Dilatando Mentes», on, a més de comptar amb una gran varietat de llibres per consultar i comprar, també es podrà visitar una exposició de jocs de taula (que es poden comprar al seu establiment). A més, els estands del Dia del Llibre comptaran amb la presència de l’escriptor ondarenc Jovi Lozano i l’escriptora Caryana Castillo, que signaran exemplars de les seues últimes obres.

A les 12 hores, tindrà lloc l’actuació musical de la Nànets Band i la pallassa Pupetes, que tornen a Ondara amb el seu nou espectacle “Drets” sobre els Drets de la infància i l’adolescència.

La jornada al Prado finalitzarà a les 14 hores, però a les 19.00 hores tindrà lloc a l’Auditori Municipal d’Ondara el teatre infantil “Dorotea i el món dels llibres” a càrrec de la companyia Lola Carmela, amb accés lliure i gratuït.

La Regidoria de Cultura, dirigida per Raquel Mengual, també ha informat que els xiquets i xiquetes que enguany fan 5 anys (nascuts l’any 2018) podran recollir el seu llibre de regal com a primers lectors, i el full de sol·licitud de carnet de la biblioteca municipal, pel matí a l’estand de la Biblioteca Municipal o per la vesprada, a la taquilla de l’Auditori Municipal. Des de la Regidoria de Cultura s’anima a la ciutadania a participar d’aquesta jornada al voltant dels llibres i la literatura.

Publicado en Actualitat, Cultura.