EL DIMECRES 26 D’ABRIL TORNA EL CICLE DE CAFÈS EMPRENEDORS – ONDARA ACTIVA AMB UNA XERRADA A CÀRREC DE “HECHO&CO”

Atenció emprenedors d’Ondara i voltants! No et perdes el Cicle de Xarrades Entre Empresaris per a Emprenedors Locals!

Ondara, 19.04.23. El pròxim dimecres 26 d’abril 2023, torna el cicle «Cafés Emprenedors-Ondara Activa» a les 15:30 hores a l’Espai Català d’Ondara, amb una xerrada a càrrec de dos dels millors consultors en innovació i talent en l’empresa, Nando Abril i Oyer Corazón de Hecho&Co, que oferiran la ponència «Impacte positiu en l’empresa per a generar riquesa»: “Si has escoltat parlar d’Impacte Positiu / triple balanç / objectius ODS 2030 / B-Corp / Quart Sector… però no tens molt clar què són, et contem de primera mà què està passant i com pots ajudar en aquest canvi. Durant la sessió desenvoluparem una petita dinàmica individual en la qual donarem idees àgils de com pot cada empresa generar impacte positiu. Veurem casos reals d’èxit i fracàs així com TIPS d’or amb idees que SÍ funcionen. I el més important… Només per vindre et portes idees de com ser més sostenible (a tots els nivells) en el teu negoci o organització.

«Cafés Emprenedors-Ondara Activa» és un cicle de xerrades informals d’empresaris per a emprenedors locals, dins del programa d’impuls per a la creació d’empreses “Ondara Activa” de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara.

Les persones interessades a assistir poden obtindre més informació i inscriure’s en la web https://ondaractiva.com/ , en l’enllaç https://ondaractiva.com/cafes-empresariales

Més informació en l’Espai Català d’Ondara, telèfon 965766250, o per correu en adl@ondara.org .

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA – AJUNTAMENT D’ONDARA

https://ondaractiva.com/?lang=ca

Publicado en Actualitat, AFIC.