Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara : «Defensa allò que penses»

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara **

Defensa allò que penses. ️

Cal dir-ho i defendre allò que es pensa: tot i tenint una legislatura adversa amb coronavirus, guerra i inflació, entre altres dificultats, hui tenim un Ajuntament i una Ondara millor que en 2015.

Hui, Ondara té un ajuntament sanejat i eficient, on es gasten els diners que es tenen i no li fa falta cap pòlissa per a pagar als seus proveïdors i al seu personal, amb diners en caixa per a fer front a qualsevol pagament. A més, s’han estalviat interessos amb l’amortització avançada dels préstecs que es tenien del 2015, amb deute zero. En definitiva, una millor gestió dels recursos públics amb segell socialista.

De fet, en la legislatura del 2011 al 2015, el Partit Popular utilitzava pòlisses de 450.000 euros per a pagar als proveïdors i al personal. Hi havia més de 4.000.000 d’euros de deute bancari i al canvi de govern hi havia 53.000 euros en la caixa. Ara, l’escenari econòmic de l’Ajuntament és totalment oposat, però en rendiment positiu: el poble té 2.600.000 euros en caixa, té 0 euros de deute bancari i no cal acudir a pòlisses per a pagar. Com en una comptabilitat seriosa i eficient, no es gasta més del que es té i es fa un control de la despesa sense deixar de donar uns millors (i més) serveis públics dia a dia.

Que les coses es poden millorar, i en alguna cosa ens hem pogut enganyar, doncs segur que sí, però el que està clar és que en tots els indicadors socials, econòmics, mediambientals, de transparència i participació, d’ocupació i formació, amb més empreses i comerços implantats, i amb més activitat econòmica i menys atur, hui, el nostre poble està molt millor que amb els governs del Partit Popular, tot i tenint els darrers anys el vent en contra: una pandèmia, una guerra, augments de preus dels materials, fer front a deutes, etc.

I si els socialistes hem pogut fer una Ondara més competitiva i millor amb totes les circumstàncies en contra, imagineu-se quan tinguem el vent a favor. Això és el que es jugarà el poble en les pròximes eleccions de maig: si tornar a les polítiques del balafiament i dels amiguets o continuar fent que Ondara mire cap un futur de creixement, amb il·lusió, entusiasme i bona gestió.

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara **

Publicado en Actualitat, Política.