Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara: El cuiner Toni Romans completa la nòmina d’incorporacions de la candidatura del PSPV-PSOE

PSPV-PSOE Ondara 04/04/2023

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara**

El cuiner Toni Romans completa la nòmina d’incorporacions de la candidatura del PSPV-PSOE

Amb formació com a xef al País Basc, Romans és l’última incorporació a la llista ondarenca

Quan falten menys de dos mesos per a les eleccions municipals, el PSPV-PSOE d’Ondara completa finalment la llista amb què els progressistes concorreran a la gran cita del 28M. La darrera incorporació és la del jove cuiner ondarenc Toni Romans. I és que amb més de dotze anys de trajectòria en els millors restaurants del país, la passió formativa de l’ondarenc per la cuina d’elit l’ha dut fins a obradors com el del pastisser Paco Torreblanca o als foguers del prestigiós xef de Biscaia Eneko Atxa: el cuiner més guardonat de la gastronomia basca amb cinc estrelles de la internacional guia Michelin. No debades, Romans, que actualment és el cap de cuina de l’Hotel Les Rotes de Dénia, ha treballat en restaurants d’una, dues i tres estrelles Michelin tot i que reconeix la gran influència pionera d’haver treballat al restaurant ondarenc Casa Pepa, seu i projecte de la mítica Pepa Romans.

Sobre el talent i caràcter emprenedor d’aquesta última incorporació, Ramiro ha destacat de Romans la seua gran capacitat de treball a més de l’ambició d’un perfil que donarà molt que parlar pel que fa a l’àmbit gastronòmic. «Per als socialistes ondarencs és un goig poder comptar novament amb algú tan compromés i incansable com Romans» ha resumit José Ramiro, el candidat socialista a l’alcaldia d’Ondara.

**Comunicat Grup Municipal Socialista d’Ondara**

Publicado en Política.