L’ALUMNAT DE L’IES XEBIC PARTICIPARÀ A LA I FIRA COMARCAL FP MARINA ALTA – DÉNIA 27 MARÇ 2023

El dilluns, 27 de març, en horari de 9h a 19 hores, es realitzarà la I Fira comarcal de Formació Professional a Llunàtics (Dènia). Una Fira amb el repte i l’objectiu de presentar el sistema integrat d’FP mitjançant l’oferta formativa comarcal de la Marina Alta, i reforçar la difusió i l’orientació acadèmica i professional, que tindrà un caràcter anual i itinerant pels municipis de la comarca.

Aquest esdeveniment està impulsat pel Consell Territorial d’FP, amb la col·laboració organitzativa de l’Ajuntament de Dénia en el desenvolupament de la Fira, i dels Ajuntaments comarcals en el trasllat de l’alumnat des dels centres de Secundària. La participació activa del professorat i alumnat de tots els centres educatius es realitzarà mitjançant estands informatius i demostracions en viu dels diferents perfils professionals, tenint l’oportunitat de compartir aquesta trobada amb les empreses referents a la comarca.

La ciutadania d’Ondara i tota la comunitat educativa vinculada a la Formació Professional queda convidada a aquesta Fira Comarcal.

Des d’Ondara, acudiran a la fira els alumnes de 4t de l’ESO i PFQB de l’IES Xebic d’Ondara. Els Ajuntaments d’Ondara i El Verger col·laboren en el trasllat de l’alumnat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.