ELS MINI JOCS OLÍMPICS DE LA MARINA ALTA SE CELEBRARAN A PEGO DEL 19 AL 21 DE MAIG

Ondara tornarà a ser una de les localitats que participen activament en els Mini Jocs Olímpics

Els Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta, un dels esdeveniments esportius més importants que s’organitza a la Marina Alta i en el que participen dèsset pobles, tornaran a celebrar-se quatre anys després de l’última edició. I la gran novetat és que Pego pren el relleu de Dénia, organitzador de les tretze edicions anteriors. La catorze, que se celebra del 19 al 21 de maig, canvia d’escenari i d’organitzadors, i per primera vegada es realitzarà en un altre poble de la comarca. L’esdeveniment comptarà amb la participació de més de 1.200 esportistes de categories infantil i aleví.

La presentació de la catorze edició dels Mini Jocs es realitzava al saló de plens de l’Ajuntament de Pego dimecres passat 22 de març. Un acte que comptava amb la presència d’Alcaldes, Regidors d’Esports i tècnics esportius dels pobles participants. A la presentació van assistir l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, que al mateix temps és la presidenta de la Xarxa Esportiva Marina Alta.

Els 17 pobles que participen en aquesta 14ª edició són: Beniarbeig, Benissa, Calp, Dénia, Els Poblets, El Verger, Gata de Gorgos, Mancomunitat de la Rectoria, La Xara, Ondara, Orba, Poble Nou de Benitatxell, Pedreguer, Pego, Teulada, Xàbia i Xaló. Les modalitats esportives seran 17: Atletisme, bàsquet, futbol, futbol sala, gimnàstica rítmica, handbol, tenis, pilota valenciana, escacs, natació, vòlei, pàdel, BBT, karate, vela, equitació i boccia. Les competicions esportives es realitzaran en la pista d’atletisme del Pujol, el camp de futbol Cervantes, en els recintes de la Trilladora, Club de Tenis, el pavelló cobert Ausiàs March, i les partides de pilota es realitzaren als carrers Santa Teresa i Pere Sala.

La torxa olímpica començarà el seu recorregut per la comarca dimarts que ve a Calp, per a continuar aquest mes de març a Benissa (29) i Teulada (30). A l’abril passarà per Benitatxell (4), Xàbia (5), Gata de Gorgos (19), Xaló (20), Orba (25 i 26) i Vall de Laguar (27). Al maig continuarà per Ràfol d’Almunia, Sanet, Tormos, Sagra i Benimeli el dia 2; i continuarà a Beniarbeig (3), Pedreguer (4), La Xara (9), Dénia (10), Ondara (11), Els Poblets (16), El Verger (17) i arribarà a Pego el divendres 18 de maig.

Publicado en Actualitat, Esports.