MOLTA ASSISTÈNCIA A L’INTERESSANT TALLER SOBRE RCP PEDIÀTRICA IMPARTIT PER LA DOCTORA ANTONIA IVARS

Ondara, 22.03.23. Ahir dimarts 21 de març, la Junta Local d’Ondara de l’AECC va oferir a la Casa de Cultura un Taller de reanimació cardiopulmonar pediàtrica, impartit per la Doctora Antonia Ivars Ferrando (Pediatra de l’Hospital HLA San Carlos de Dénia).

Aquest taller va resultar ser molt útil i interessant, segons van comprovar les persones assistents (principalment famílies amb xiquets menuts) que van poder conèixer, de forma molt pràctica, com realitzar aquest tipus de maniobres de reanimació en cas necessari. Aquest taller estava emmarcar en la programació de Cultura d’Ondara per aquest mes de març.

D’altra banda, segons ha informat la Junta Local d’Ondara, la perruqueria QYIMU Estilistes va fer dissabte passat la donació d’un xec de 1.000 euros a l’AECC, provinent de la rifa realitzada. Des de la Junta Local s’agraïx aquesta donació, que es destinarà a la investigació contra el càncer.

Publicado en Actualitat, Associacions.