ONDARA SIGNA UN CONVENI AMB LA FPV PEL SUPORT DE LA PILOTA FEMENINA D’ELIT

Ondara, 22.03.23. El 16 d’abril el Trinquet Municipal d’Ondara acollirà la II Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall. L’Ajuntament d’Ondara ha subscrit un conveni de col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana per a la realització de partides femenines d’elit. Aquesta col·laboració en favor de la promoció de la pilota femenina tindrà lloc al llarg de tot l’any, tot i que el seu inici es donarà el pròxim 16 d’abril en el trinquet municipal, amb la disputa de dues partides corresponents a la II Copa President de la Diputació d’Alacant de raspall femení professional.

José Ramiro, Alcalde d’Ondara; Mar Chesa, Regidora d’Esports, i Vicent Molines, president de la Federació de Pilota Valenciana, han sigut els responsables de segellar l’acord.

Publicado en Actualitat, Esports.