EL 29 DE MARÇ TORNA EL CICLE DE CAFÈS EMPRENEDORS – ONDARA ACTIVA AMB UNA XERRADA A CÀRREC DE PEPE CRESPO

Ondara, 22.03.23. El pròxim dimecres 29 de març 2023, torna el cicle «Cafés Emprenedors-Ondara Activa» a les 15:30 hores a l’Espai Català d’Ondara, amb una xerrada a càrrec de Pepe Crespo, un empresari d’èxit, que compartirà els seus valuosos coneixements i experiències per a ajudar als emprenedors locals a impulsar els seus projectes. En aquesta ocasió, Pepe Crespo parlarà sobre: Clarificar antes de planificar: Sé el SERPA de tu negocio”; per aprendre com establir metes clares i realistes, així com les claus per a planificar i estructurar un negoci de manera eficient i efectiva. Una bona oportunitat d’adquirir ferramentes útils per a portar l’emprenedoria al següent nivell.

«Cafés Emprenedors-Ondara Activa» és un cicle de xerrades informals d’empresaris per a emprenedors locals, dins del programa d’impuls per a la creació d’empreses “Ondara Activa” de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara.

Les persones interessades a assistir poden obtindre més informació i inscriure’s en la web https://ondaractiva.com/, en l’enllaç https://ondaractiva.com/cafes-empresariales

Més informació en l’Espai Català d’Ondara, telèfon 965766250, o per correu en adl@ondara.org .

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC.