ONDARA CANVIA 253 LLUMINÀRIES DE TOT EL CENTRE HISTÒRIC I D’ALTRES CARRERS DEL NUCLI URBÀ

Ondara, 21.03.23. Aquesta setmana han començat els treballs per a millorar l’enllumenat públic del casc històric i altres carrers del cas urbà d’Ondara dins del projecte de millora de l’eficiència energètica, segons ha informat el Regidor de Manteniment Públic i Serveis de l’Ajuntament d’Ondara, Pere Picornell. Segons el projecte redactat per l’Oficina Tècnica Municipal, l’Ajuntament d’Ondara ha iniciat aquesta mateixa setmana les obres, que han començat pels carrers Sol i Roser. Van a canviar-se les lluminàries dels fanals en quasi tots els carrers del casc històric, i alguns de la zona del carrer Alfatares, Tossals, Joan Gil, i Av Doctor Fleming. També les lluminàries de tipus nou del carrer Hortetes de Pamis.

En concret, se substituiran les lluminàries (el “cap” del fanal) però no els braços, de la mateixa forma que es va fer ja al Barri del Crist. Les lluminàries són molt similars a les actuals, però en versió LED. En total, es canviaran 253 lluminàries, per part de l’empresa Montajes Eléctricos ESBER, S.L., d’acord al procediment de licitació realitzat. El pressupost és de 68.530 + IVA, un total 82.921,30 euros, que se sufraga d’una subvenció que és un préstec bonificat (sense interessos) de l’IVACE, del qual la meitat és a fons perdut.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.