L’AJUNTAMENT D’ONDARA ALLEUJA L’APARCAMENT EN L’ENTRADA NORD AL NUCLI URBÀ AMB LA RESERVA DE PLACES PER ALS VEHICLES DE CORREUS

Ondara, 09.03.23. Recentment s’ha detectat la problemàtica de la disminució de places d’aparcament d’ús lliure per als residents dels carrers Joaquina Gavilà i Segària, en l’entrada nord al nucli urbà d’Ondara. Aquesta disminució venia motivada per l’aparcament al carrer dels vehicles de l’oficina de Correus (situada al carrer Segària), que des del tancament de les oficines de Correus dels municipis pròxims, actua com a central de repartiment per a unes quantes localitats, amb el consegüent increment de vehicles necessaris que, fora de l’horari de repartiment, aparcaven al carrer en horari de vesprada i durant tot el cap de setmana, motivant que les places que ocupaven no estigueren a disposició de la ciutadania resident en la zona.

Per aquest motiu, i a fi d’alleujar l’aparcament per als residents, després dels contactes mantinguts entre Correus i l’Ajuntament, amb el vist i plau de la policia local, l’Ajuntament d’Ondara ha creat 6 places destinades exclusivament per als vehicles de Correus. Aquestes places s’han pintat en l’aparcament públic del carrer Nacions Sense Estat, en concret en la zona d’intersecció amb Joaquina Gavilà, i ja estan operatives. L’actuació s’ha aprofitat també per a repintar les places de diversitat funcional existents en eixe aparcament.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.