ONDARA COMMEMORA «MARÇ AMB NOM DE DONA»

El recital teatralitzat «Germanes de Shakespeare» va transmetre textos, poemes i cançons que van incitar a la reflexió, a la sororitat i a l’empoderament femení

Ondara, 09.03.23. La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, està commemorant l’efemèride del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb un complet programa sota el lema «Març amb nom de Dona».

Els actes van començar ahir dimecres 8 de març, precisament en la data de l’efemèride, amb un recital teatralitzat sobre el 8M, a càrrec de les «Germanes de Shakespeare», que va comptar amb l’actriu Marina Mulet i Rosario Caselles a la guitarra. Un acte celebrat a la Casa de Cultura d’Ondara que va comptar amb una nombrosa assistència de públic. Aquest recital teatralitzat va transmetre textos, poemes i cançons que van incitar a la reflexió, a la sororitat i a l’empoderament femení. Encetant amb un fragment d’Una Cambra Pròpia, assaig escrit per Virginia Woolf, Marina Mulet i Rosario Caselles van endinsar al públic en un viatge a través de la història, aquesta vegada contada per dones, on van confessar com la violència de gènere en totes les seues formes ha marcat el transcurs de la vida d’aquestes il·lustres de principi a fi.

Prèviament, la sessió del cicle l’Hora del Conte, va ser especial 8M amb «Artur i Clementina» a càrrec de Les Rodamons. Hui dijous 9 de març, a les 20 hores a la Casa de Cultura, continuen les activitats del 8M amb la presentació de “No t’ho diré mai” de Marian Díez Picó, Premi Enric Valor de novel·la en valencià 2020 (la introducció anirà a càrrec de l’escriptor Jovi Lozano-Seser, guanyador del Premi en 2021).

Publicado en Actualitat, Cultura.