GRAN ASSISTÈNCIA A LA XERRADA DE PEDRO CATALÀ SOBRE COSMÈTICA NATURAL ORGANITZADA PER L’AECC

Ondara, 08.03.23. Ahir dimarts 7 de març es va oferir a la Casa de Cultura d’Ondara la xerrada titulada «Desxifrant la cosmètica natural» a càrrec de Pedro Català, creador de Twelve Beauty. Un acte impulsat per la Junta Local d’Ondara de l’AECC. La xerrada va abordar qüestions relatives a l’ús d’ingredients locals; a la preparació de cosmètics a casa o a la sostenibilitat mitjà ambiental de la cosmètica. Van ser moltíssimes les persones interessades en aquest tema que van acudir ahir a la Casa de Cultura d’Ondara. Aquesta xerrada estava inclosa en la programació cultural d’Ondara per aquest mes de març 2023.

L’ondarenc Pedro Catalá és farmacèutic i fundador de Twelve Beauty. Es va llicenciar en farmàcia en la Universitat de València en 1998. Després, va col·laborar durant quatre anys amb el departament de botànica de la Universitat de València. Aquesta experiència va inspirar el seu interès en l’ús de plantes medicinals aplicades a cura de la pell. La seua passió pels principis actius d’origen natural li van portar a completar un Màster en Ciència i tecnologia Cosmètica en la Universitat de Siena, i més tard va aconseguir el doctorat amb un estudi sobre avanços biotecnològics aplicats a la formulació de productes naturals. Pedro va utilitzar els resultats de la seua investigació en extractes de plantes per a desenvolupar i posar a punt durant cinc anys més, la seua revolucionària marca «Twelve Beauty», especialment indicada per a pells estressades, seques i reactives.

Publicado en Actualitat, Associacions.