ONDARA VA ACOLLIR AHIR LA PENÚLTIMA ETAPA DE LA XXXVII VOLTA LA MARINA

Carlos Martín Bonet es va adjudicar el Trofeu Ajuntament d’Ondara; Edu Llacer segueix de líder de la Volta la Marina, i Mireia Orengo va ser la primera en dones

Ondara, 06.03.23. La XXXVII Volta La Marina entra en la seua recta final. Ahir diumenge 5 de març, Ondara va acollir el Trofeu Ajuntament d’Ondara, la sisena i penúltima cita de 2023, amb un recorregut de 82 km amb l’alt de la Vall de Laguar, de primera categoria, com principal dificultat del dia.

Carlos Martín Bonet (Ijes Solar, amb un temps de 1:49:45) es va adjudicar el Trofeu Ajuntament d’Ondara, sisena prova de la XXXVII Volta la Marina. Miguel Calatayud (Granja Rinya) va ser segon i David Serrano (Velosol), tercer. Edu Llacer (Grupeta de la Safor) segueix de líder de la Volta la Marina. Eduardo Llacer porta també el maillot de la Muntanya; Miguel Calatayud, el de les Metes Volants; Andrés Ripoll, el de primer alacantí; Pedro José López, el de M40; i Mireia Orengo, el de la primera féminés.

En la part inicial de la carrera, els ciclistes van donar dues voltes a un circuit que va transcórrer des d’Ondara per Beniarbeig, Sagra i Orba per a tornar novament a Ondara. A partir del segon pas per meta, la carrera es va dirigir a ascendir Vall de Laguar. L’eixida i meta es van ubicar l’avinguda Doctor Fleming d’Ondara, davant de la Plaça de Bous.

La Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, Mar Chesa, va ser l’encarregada de tallar la cinta d’inici de la carrera, i també de lliurar els premis. El lliurament de premis es va realitzar dins de la Plaça de Bous, amb la participació de representants del Club Ciclista Segària (col·laborador de l’etapa d’Ondara), amb el president, Esteban Reig; el secretari Ramón Mut, i Mónica Remolque, membre de la directiva , i amb el director tècnic de la Volta la Marina, Rubén Donet.

Cal destacar que el pròxim diumenge 12 de març, Ondara tornarà a ser escenari de la Volta Ciclista, amb la III Volta Ciclista Fèmines – Trofeu Ajuntament d’Ondara, que tindrà a les dones com a protagonistes. És un esdeveniment treballat des de la perspectiva d’Igualtat, donant importància a la Dona en el panorama ciclista comarcal; comptarà amb 80 km de recorregut; i l’eixida (10h) i meta (12h) estaran ubicades a l’avinguda Doctor Fleming d’Ondara.

La classificació del 5 de març (etapa d’Ondara) es pot consultar en l’enllaç següent:

https://voltalamarina.com/volta-la-marina-2023/etapa-6—ondara

Foto Volta la Marina
Publicado en Actualitat, Esports.