LA JUNTA LOCAL D’ONDARA D’AECC ACONSEGUEIX RECAPTAR 1.500 EUROS AMB EL TEATRE DE TELON-EROS “PRONÓSTICO RESERVADO”

Ondara, 06.03.23. Dissabte passat 4 de març, es va oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara una actuació teatral amb la comèdia “Pronóstico Reservado” del grup Telon-Eros. Una actuació que va aconseguir omplir l’Auditori Municipal d’Ondara amb més de 300 persones en favor d’una bona causa, i és que l’actuació es va realitzar a benefici de la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

A l’esdeveniment es van aconseguir recaptar 1.500 euros, que es destinaran íntegrament a la investigació contra el càncer, segons ha confirmat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert. L’acte estava emmarcat en la programació cultural d’Ondara per al mes de març i va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara.

* AJUNTAMENT D’ONDARA*

Publicado en Actualitat, Cultura.