EL TALLER D’OCUPACIÓ PER A DONES “ONDARA APOSTEM PEL TEU FUTUR VIII” EN ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA COMMEMORA EL 8 M

Ondara, 06.03.23. Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, des del Taller d’Ocupació per a Dones, “Ondara apostem pel teu futur VIII” en “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials” van a realitzar una sèrie d’activitats relacionades amb aquesta efemèride.

Han creat un cartell per expressar el seu compromís en la lluita contra la desigualtat de les dones en el treball, i tindran activitats formatives sobre igualtat, conciliació, coeducació i visibilitat de les dones en la història i en el món laboral. I acabaran amb el visionat de la pel·lícula “Figuras ocultas”, en la qual s’exposa la invisibilitat de unes dones científiques que el seus esforços van permetre l’arribada a la lluna.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.