ONDARA ACULL AQUEST DIUMENGE 5 DE MARÇ LA VOLTA CICLISTA TROFEU VILA D’ONDARA DE LA XXXVII VOLTA LA MARINA 2023

Ondara serà també l’escenari de la III Volta Ciclista Fèmines – Trofeu Ajuntament d’Ondara, el següent diumenge 12 març 2023

Ondara, 02.03.23. Aquest diumenge 5 de març Ondara acollirà la sisena etapa de la Volta la Marina Trofeu Vila d’Ondara, dins de la XXXVII Volta la Marina 2023. A més, Ondara serà també l’escenari, el següent diumenge 12 de març, de la III Volta Ciclista Fèmines – Trofeu Ajuntament d’Ondara. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha mantingut a les dependències de la Policia Local d’Ondara la reunió tècnica de coordinació per a ultimar els detalls amb responsables de l’organització de la prova i amb representants del Club Ciclista Segària (col·laborador de l’etapa d’Ondara); reunió que ha comptat amb la participació del cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano, així com de l’oficial Desi Torres. Han participat en la trobada el director tècnic de la Volta Ciclista a la Marina, Rubén Donet; així com els representants del Club Ciclista Segària: el president, Esteban Reig; el secretari Ramón Mut, i Mónica Jorro, membre de la directiva.

L’etapa d’Ondara d’aquest diumenge 5 de març tindrà un recorregut de 80 quilòmetres amb eixida i arribada l’avinguda Doctor Fleming. La 6a etapa de la XXXVII Volta la Marina 2023 és un esdeveniment organitzat amb la col·laboració del Club Ciclista Segària. L’etapa d’Ondara tornarà a vertebrar les localitats del Girona amb dues metes volants a Ondara i un premi de muntanya en Vall de Laguar (Font del Gel). En l’etapa d’Ondara els participants podran gaudir dels paratges naturals del municipi, així com de la Plaça de Bous d’Ondara com a atractiu turístic. L’eixida (10 hores) i la meta (12 hores) tindran lloc a l’Avinguda Doctor Fleming, davant de la Plaça de Bous. El circuit té 80 km i inclou els passos per les localitats de Beniarbeig, Sanet, Ràfol, Sagra, Tormos, Orba i Benidoleig, i el curt però intens premi de muntanya en Vall de Laguar (Font del Gel), amb el posterior final cap a la meta en l’Avinguda Doctor Fleming d’Ondara.

D’altra banda, i per tercer any consecutiu, les dones seran novament les protagonistes de l’esport en la III Volta Ciclista Fèmines – Trofeu Ajuntament d’Ondara organitzada per la Regidoria d’Esports d’Ondara, que se celebrarà el diumenge 12 de març, amb eixida (10 hores) i meta a l’avinguda Doctor Fleming. La III Volta Ciclista Fémines – Ajuntament d’Ondara és un esdeveniment treballat des de la perspectiva d’Igualtat, donant importància a la Dona en el panorama ciclista comarcal. Comptarà amb 80 km de recorregut; és exclusiva per a dones, i podran participar des de la categoria cadets fins a M-60. La primera mitat de volta es correrà sobre un circuit semiurbà de poc més de 22 quilòmetres que travessarà Beniarbeig, Sanet i Negrals, Benimeli, Ràfol d’Almúnia, Sagra, Tormos i Benidoleig. En cada pas per Ondara hi haurà situada una meta volant. A partir del segon pas, les ciclistes afrontaran la part més exigent amb la pujada de Vall de Laguar, de primera categoria, per la vessant de Sagra.

REGIDORIA D’ESPORTS * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Esports.