LA REGIDORIA D’HISENDA D’ONDARA INFORMA DE LA REUNIÓ SOBRE EL SISTEMA DINÀMIC DE CONTRACTACIÓ PER A PROVEÏDORS DE L’AJUNTAMENT, EL DIMARTS 7 DE MARÇ

Ondara, 01.03.23. Des de la Regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament d’Ondara s’informa de la reunió dirigida als proveïdors per explicar el funcionament del Sistema Dinàmic de Contractació, el pròxim dimarts 7 de març a les 13:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara.

L’Ajuntament d’Ondara està registrat dins del Sistema Dinàmic de Contractació del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública per a l’adquisició de material i subministres. Com a empresa de la localitat o subministradora de l’Ajuntament d’Ondara, es convida a tots els interessats a una reunió per a informar-se de tots els tràmits corresponents per a conèixer tota la tramitació corresponent a aquest sistema de contractació. La reunió se celebrarà el dimarts dia 7 de març a les 13:30 hores a la casa de la Cultura d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.