Comunicat Grup Municipal PSPV-PSOE : Rosa Ana Marí s’incorpora a la candidatura socialista

**Comunicat Grup Municipal PSPV-PSOE Ondara ** 28/2/2023

Rosa Ana Marí s’incorpora a la candidatura socialista

La docent ondarenca reforçarà l’àrea d’Educació de l’agrupació en un moment clau pel que fa al procés de millora i vertebració de les infraestructures escolars del municipi

La professora Rosa Ana Marí Blasco és una de les principals incorporacions amb què la candidatura del PSPV-PSOE d’Ondara encara els comicis del 28 de maig. Per al candidat socialista a l’alcaldia José Ramiro «es tracta d’una gran notícia per al projecte progressista ondarenc precisament en un moment clau pel que fa al procés de millora i vertebració de les infraestructures escolars del municipi». Cal recordar que des de l’executiu socialista s’engegà ara fa tres anys la unificació dels centres docents en una única àrea annexa a l’actual col·legi públic Sanchis Guarner i a l’escola infantil Joaquina Gavilà. Una unificació que exemplifica l’interés dels socialistes per l’àmbit de l’Educació, així com l’optimització del seu emplaçament i serveis.

Sobre la incorporació de Marí Blasco a la candidatura, Ramiro ha destacat «la seua formació i capacitació professional així com la seua gran capacitat de treball i implicació en l’agenda municipal». Mestra especialitzada en Anglés i amb més de 20 anys dedicats a la docència, Rosa Ana Marí Blasco (Ondara, 1979) és actualment professora al col·legi Sanchis Guarner. D’altra banda, en relació a la seua tasca dins l’associacionisme local, cal destacar que formà part des de menuda del Grup Cultural Fondària i que també ha participat activament en el calendari festiu del municipi; si més no, el 1997 va ser Reina de les Festes de la Soledat i en aquest exercici, tot coincidint amb el 100 Aniversari de la Verge de la Soledat com a Patrona d’Ondara, la candidata forma part de la Comissió 2023 dels Festers de la Soledat. Facetes que sense cap mena de dubte reforcen el caràcter social i arrelat al poble que caracteritza la candidatura socialista per a les eleccions locals de 2023.

**Comunicat Grup Municipal PSPV-PSOE Ondara **

Publicado en Actualitat, Política.