LES REGIDORIES D’EDUCACIÓ I MEDI AMBIENT ORGANITZEN LA SETMANA DE MEDI AMBIENT ALS CENTRES EDUCATIUS D’ONDARA

Ondara, 28.02.23. La Setmana del Medi Ambient arriba als centres educatius d’Infantil i Primària d’Ondara. Aquestes jornades han estat organitzades per la Regidoria d’Educació, dirigida per Mar Chesa, amb el suport de la Regidoria de Medi Ambient, presidida per Pere Picornell. Han comptat també amb la col·laboració del Taller d’Ocupació de Jardineria i el jardí “El Sueño”, amb la finalitat de conscienciar en la cura i la conservació del medi ambient i la protecció de la natura.

Aprofitant el dia de l’arbre en la Comunitat Valenciana s’ha volgut implicar els més xicotets i xicotetes, animant-los a plantar diverses espècies de plantes aromàtiques i arbres amb la finalitat d’activar l’hort escolar de l’Escola Infantil Municipal “Joaquina Gavilà” i l’enjardinament del pati de l’Escola Marjals. L’alumnat d’infantil ha gaudit d’aquesta activitat guiats per l’alumnat del Taller d’Ocupació de Jardineria d’Ondara.

L’alumnat de Primària del CEIP Sanchis Guarner també ha realitzat activitats apropiades a cada cicle, com ara visites guiades al jardí “El Sueño”. Complementant amb activitats de plantació, tallers de conscienciació per entendre i contribuir a la consecució dels ODS. A més d’activitats de sembra amb l’objectiu d’augmentar la massa vegetal al pati de l’escola o entendre els processos d’absorció de l’aigua pels arbres i les plantes, mitjançant la fabricació d’un llavorer amb arrels artificials i sembra de “cacau del collaret”.

Des de la Regidoria d’Educació s’ha agraït especialment la col·laboració desinteressada del Taller d’Ocupació de Jardineria i el jardí “El Sueño” per la seva implicació en el programa d’activitats i en el tracte cordial que han tingut amb l’alumnat participant.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.