LA REGIDORIA D’AGRICULTURA D’ONDARA OFEREIX EL CURS “PODA D’OLIVERA I D’AMETLER” DEL 14 AL 16 DE MARÇ

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Ondara ofereix “Poda d’olivera i d’ametler”, un curs tècnic que es realitzarà en l’Espai Jove d’Ondara, situat al carrer Picasso número 9, els dies 14, 15 i 16 de març.

La formació s’iniciarà la jornada del dimarts 14 començarà amb la classe de teoria de poda en el cultiu d’olivera impartida per Ricardo Bellver, tècnic especialista i es celebrarà de 17:00 a 18:30 hores. Seguida de la classe de teoria de poda d‘ametler que serà executada pel mateix especialista fins a les 20:00 hores. El segon dia, dimecres 15, comptaran amb la pràctica de poda d’olivera de 16:00 a 19:00. El dijous 16, amb el mateix horari s’impartirà la pràctica de poda en el cultiu d’ametler de la mà de Ricardo Bellver com en totes les anteriors.

Aquesta formació, gratuïta per als usuaris, ha estat organitzada per EEA Carcaixent, Servei de Transparència de Tecnologia amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara.

Queda obert el termini d’inscripcions, que es pot realitzar en ADL-AFIC d’Ondara: adl@ondara.org o cridant al telèfon 965766250.

REGIDORIA D’AGRICULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.