LES 10 ALUMNES DEL TALLER D’OCUPACIÓ EN ATENCIÓ SOCIOSANITÀRIA COMENCEN A TREBALLAR A LA RESIDÈNCIA D’ONDARA

Ondara, 22.02.23. Aquest mes de febrer han començat a treballar en la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara les 10 alumnes que participen en el Taller d’Ocupació per a Dones “Ondara Apostem pel teu futur VIII”, que s’està desenvolupant a Ondara des del passat mes de desembre 2022 fins al desembre d’enguany 2023, amb 12 mesos de duració. Aquest taller d’ocupació en “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials” correspon al nivell de certificat de professionalitat II, i s’imparteix a Ondara gràcies a la subvenció tramitada per l’ADL-AFIC d’Ondara, segons ha donat a conèixer la Regidora d’Atenció Social, Mª Carmen Velázquez. Es tracta d’una ajuda de la Generalitat Valenciana – Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació per valor de 251.354 euros que sufraga el personal docent i material necessari per a realitzar el curs.

Si bé al desembre i gener aquest programa es va centrar en la formació teòrica, des d’aquest mes de febrer les 10 alumnes han començat ja a treballar, de manera rotatòria, com auxiliars d’atenció sociosanitària per donar suport a la plantilla de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, a la mateixa vegada que es formen en aquesta especialitat. Està previst que també treballen pròximament al Centre de Dia d’Ondara, quan es pose en marxa.

El taller Taller d’Ocupació per a Dones “Ondara Apostem pel teu futur VIII” en Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials s’està impartint a l’Espai Jove d’Ondara i a l’aula de pràctiques del baix de la Residència en horari de 7 a 15 hores. Un total de 10 alumnes estan cursant aquest programa, formant-se en aquesta especialitat per a tindre una professió en el sector de l’atenció social, que correspon a un nivell de certificat de professionalitat II, a la mateixa vegada que treballen en el sector. El curs compta amb 2 formadores. La directora és Ana Julia Fernández Rojo i la formadora, Marta Morant.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.