L’AJUNTAMENT D’ONDARA MODERNITZA ELS SEUS EQUIPS INFORMÀTICS

Instal·len 35 nous ordinadors amb el seu corresponent software i tallafoc gràcies a una ajuda no dinerària de la Diputació per valor de 49.431 euros

Ondara, 21.02.23. L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà del seu Departament d’Informàtica, està procedint a la modernització dels seus equips informàtics amb la instal·lació de 35 nous ordinadors de taula i les seues corresponents llicències de software i de tallafoc, que seran muntats en diferents àrees municipals per a substituir als equips més antics. Per a això, l’Ajuntament d’Ondara ha rebut una subvenció no dinerària de la Diputació Provincial d’Alacant per un valor total de 49.431 euros, corresponent al dits 35 equips informàtics i les seues llicències i tallafocs-firewall, dins del projecte: “Subministrament d’ordinadors personals per al projecte de ciberseguretat i modernització de l’administració local en la província d’Alacant”.

L’Ajuntament d’Ondara ja ha recepcionat el material concedit, basant-se en la Convocatòria i Bases sobre la concessió de subvencions per a mesures de ciberseguretat i modernització dels Municipis i Entitats Locals Menors de la província d’Alacant. Precisament, aquest matí, l’Ajuntament d’Ondara ha rebut la visita de Juan De Dios Navarro Caballero, Diputat Provincial d’Innovació, Agenda Digital i Contractació i Residents Internacionals, qui ha estat rebut per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i pel portaveu del grup municipal del PP, Àlex Hernández. El Diputat ha pogut veure i comprovar de primera mà com aquesta nova dotació d’ordinadors, que ja s’estan instal·lant, contribueix a la millora i modernització de l’administració local.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.