GRAN ASSISTÈNCIA A LA NOVA SESSIÓ DEL CICLE CONTAHISTÒRIES PER ADULTS, QUE VA TORNAR A ONDARA DIVENDRES PASSAT DE LA MÀ DE CARLES CANO

Ondara, 22.02.23. El passat divendres 17 de febrer, va tornar a Ondara l’aclamat cicle Contahistòries per adults, una iniciativa impulsada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara amb l’objectiu de potenciar l’animació a la lectura, donar a conèixer contes per a persones adultes i transmetre el plaer d’escoltar històries narrades i dramatitzades per part de professionals.

Aquesta segona sessió d’enguany 2023 va anar a càrrec de Carles Cano, amb “Contes, anècdotes i succeïts”. Amb una llarga trajectòria literària dedicada especialment a la dramatúrgia i narrativa infantil, Carles Cano és un dels màxims exponents de la recuperació de la tradició oral valenciana. La Casa de Cultura d’Ondara es va omplir de públic, i totes les persones van gaudir molt amb aquesta proposta lúdica i cultural.

La pròxima sessió del “Cicle de Contahistòries per adults” serà el 24 de març.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.