561 PERSONES VAN CULMINAR AHIR LA XIII EDICIÓ DEL GEGANT DE PEDRA 2023 PER LA SERRA DE SEGÀRIA

La prova va estar organitzada pel Club Atletisme Ondara i la Regidoria d’Esports

Ondara, 20.02.23. Ahir diumenge 19 de febrer es va celebrar per la Serra de Segària la marxa i carrera per muntanya XIII Gegant de Pedra, organitzada pel Club Atletisme Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La prova va discórrer amb total normalitat, després que en 2021 no es poguera celebrar pel covid i en 2022 es celebrara amb algunes restriccions per la pandèmia. Al final, van acabar ahir la tretzena edició d’aquesta prova un total de 561 persones (de les 656 que estaven inscrites); un total 148 caminants de 13,5km, 270 corredors de 13,5 quilòmetres, i 143 corredors de 21 quilòmetres. La 13a Edició del Gegant de Pedra ha estat organitzada pel Club Atletisme Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local i els Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger, així com la col·laboració d’entitats locals i persones particulars. Cal destacar la col·laboració de la Junta Local d’AECC en aquest esdeveniment esportiu.

Des del Club Atletisme Ondara han volgut agrair a tots la seva participació, i poder tornar a la normalitat, ja que l’anterior Gegant encara tenia restriccions post-COVID i aquest ha tornat a tindre més de 650 inscrits, i tots han pogut gaudir d’un dia de germanor a la muntanya. A més, han agraït l’ajuda dels quasi 100 voluntaris que tenien escampats per la serra de Segària, «que són els qui fan que tot açò siga possible».

El lliurament de trofeus es va produir a l’àrea de l’Alberg Municipal, on l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports, Mar Chesa, van ser els encarregats de lliurar els premis, junt a representants del Club Atletisme Ondara, encapçalats pel seu president, Miguel Moreno. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha agraït als participants la seua assistència i als col·laboradors la seua contribució a la prova. També ha donat l’enhorabona al Club Atletisme Ondara per la seua magnífica organització.

En la prova de 14 km, el primer corredor en arribar a la línia de meta va ser Ignaci Cardona – Club Atletisme Llebeig Xàbia, amb un temps d’1:15:13; el segon, David Pérez – Quatre Gats de Ròtova; i el tercer, Javi Llopis – Entrena Benissa Trail Team. La primera corredora va ser, en 14K, Belén Leal – Ondara Tri-Esport, amb un temps d’1:31:49; la segona, Hana Et Tabaa – Grup De Muntanya de Calp; i la tercera, Antonia Valero – Grup Espeleològic Gata.

En la prova de 21 km, el primer corredor va ser Joel Montiel – Revol, amb un temps de 2:03:36; el segon Federico E. Arribas – Club Ultra-trail Benidorm, i el tercer, Llorenç Monserrat – Entrena Benissa Trail Team.

La primera corredora de 21K va ser Aïda Pérez – Dénia Corre, amb un temps de 2:30:32; la segona Ángela Pizarro – Club Córrer Xeraco, i la tercera Cindy Van Gerwen – C.A. Publidom.

El primer corredor local de la prova de 21K va ser Pau Enguix i el segon, Mario Reyes; i els primers locals en 14K van ser Albert Ferrer i Salva Martínez. En fémines, les primeres corredores locals en 14K van ser, per ordre, Belén Leal, Paula Tomàs, i Lara Ginestar.

Les classificacions de cada modalitat es poden consultar en la web de www.mychip.es

Publicado en Actualitat, Esports.