L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, SUBCAMPIONA PROVINCIAL DE GALOTXA EN 4 CATEGORIES

Ondara, 13.02.23. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raül Blasco, va participar ahir diumenge 10 de febrer 2023 a Tibi (Alacant) en la fase final provincial d’Alacant dels JECV de Galotxa, aconseguint quatre plates en les 4 categories en què s’havia classificat: benjamí, infantil, cadet i juvenil.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va aconseguir arribar a la fase final provincial d’Alacant de Galotxa en 4 categories: benjamí amb l’equip integrat per Guiu Vizuete,Vicent Molines, Andreu Frasés i Aleix Contrí; infantil amb Dani Serra, Joan Garrido, Paco Salort, Uxua Arbona i Iker Costa; cadet amb Arnau Mas, Andreu Mullor i José Miguel Sastre, i juvenil amb Àlex Serra, Gorka Arbona, Mateu Guitart, i Alex Terrades. Els 4 equips van guanyar les semifinals però van perdre l’or en la final contra els equips de Beniarbeig-ElVerger, que van dominar el pòdium provincial de galotxa.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa ha donat l’enhorabona als integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors per l’èxit d’haver arribat a les finals provincials de galotxa.

QUADRE D’HONOR FINAL PROVINCIAL ALACANT JECV GALOTXA:

BENJAMÍ

1º Beniarbeig – El Verger

2º Ondara

3º La Nucia

4º Gata de Gorgos

ALEVÍ

1º Orba

2º La Nucia

3º Benissa

4º Gata de Gorgos

INFANTIL

1º Beniarbeig – El Verger

2º Ondara

3º Sella – Relleu

4º Gata de Gorgos

CADET

1º Beniarbeig – El Verger

2º Ondara

3º Gata de Gorgos

JUVENIL

1º Beniarbeig – El Verger

2º Ondara

Publicado en Actualitat, Esports.