JOAN MESTRE PRESENTA EL SEU SISÉ POEMARI A LA CASA DE CULTURA S’ONDARA

Ondara, 13.02.23. Una Casa de Cultura de gom a gom acollí el passat divendres dia 10 de febrer la presentació d’Estris emprats, el sisé poemari del poeta Joan Mestre i Fornés. L’acte estigué introduït pel periodista i escriptor Jovi Lozano-Seser, el qual repassà l’obra de l’autor d’El falconer de Beniarjó, La monodia del flabiol, Cambra de creixement i, més recentment, Clarianes de singladura i La mar indòmita, dins del llibre col·lectiu Garbetes a l’escudeller. Resident a Ondara des de 1981, la tasca artística de Mestre s’ha posat de manifest en una trajectòria caracteritzada per la constància a l’hora de bastir una obra poètica sòlida i eminentment personal.

I és que, en paraules de Lozano-Seser, «la nova obra del company Joan Mestre és un testimoni de maduresa i, sobretot, un dietari líric de la pandèmia que l’autor ha volgut dividir en unes intenses quatre parts i que compta amb el pròleg de Lluís el Sifoner». L’acte comptà amb Majo JM i Carme Roig, les quals recitaren una selecció de poemes d’Estris emprats junt a l’autor en el tram final de la presentació. Cal recordar que aquesta nova obra del poeta està publicada per l’editorial Neopàtria i que en breu serà presentada en altres municipis. L’acte estava emmarcat en la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara per aquest mes de febrer.

Publicado en Actualitat, Cultura.